AHMET KELEŞOĞLU İLKOKULU


Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: SABAH GRUBU:08.00-12.50 ÖĞLEN GRUBU:13.10-18.00
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okul servisimiz mevcuttur. İletişim için BEŞTUR Turizm Eyyup HAZAR 0507 154 4973
Sportif Etkinlikler: Okulumuz ilçe genelinde düzenlenen tüm sportif yarışmalara aktif katılım göstermekte olup ilçe bazında dereceler elde etmektedir. Spor salonumuz ve spor malzemelerimiz vardır. Öncelikli amacımız sporu sevdirmektir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: o Yetim Kardeş Projesi o Disleksi Bir Hediyedir Projesi o Misafirim Öğretmenim Projesi o Veli Akademileri o Umudum Öğretmenim o Farklılıklarımızla Yaşıyoruz Engelleri Birlikte Aşıyoruz o Bir Harf Bin İstanbul o Fuat Sezginin İzinde o Öğretmeniyle Güzel İstanbul o Harezmi o Su Kaşifi o Öğretmen Gözüyle İstanbul o Öğretmen X Projesi o Mavi Gölde Yeşil Damla Projesi o Okulumda Bir Ses İki Hareket Projesi o Kütüphanede Hayat Var Projesi o Mektep İstanbul Projesi o Sıfır Atık Projesi o Ağaçların Adları İstanbul o Ezgilerle Biriz Türkiye Projesi

Telefon - 212 689 2776

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ahmetkelesoglu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilkent M. 2011. S. No14 Esenyurt/İSTANBUL

Öğretmen :50
Öğrenci :2174
Derslik :28
Atölye-İşlik :2
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1210
Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - İnnovia 3 ve Fi Tower Sitelerinin yanındadır.

Adres - Yeşilkent M. 2011. S. No14 Esenyurt/İSTANBUL

Ulaşım Esenyurt- Büyükçekmece minibüsüne 2 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca 142B ve 142T otosüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır. İl merkezine 25 km uzaklıktadır.